Ingrediente:
200 g mascarpone
2 oua
100 g zahar
50 g ciocolata neagra
2 linguri de cafea
6-7 piscoturi
1 lingurita cacao
1,5 lingurite zahar pudra
2 lingurite de cognac
Se separa ouale, galbenusurile de albusuri. Se pun in boluri separate.
Galbenusul se bate la mixer. Se adauga zaharul si se bate in continuare la mixer pana se topeste zaharul.
Bati si albusurile, intr-un alt bol. Adaugi branza mascarpone si amesteci pana la omogenizare.
Faci o ceasca de cafea si adaugi cognacul.
In crema cu mascarpone se adauga cacao.
Ciocolata neagra se da pe razatoare.
Iei cate un piscot si il inmoi rapid prin cafea. Ai grija sa o faci RAPID, pentru a nu se imnuia prea rau.
Pui in cescuta in care va sta tiramisu o lingura de crema mascarpone amestecata cu cacao.
Apoi se adauga un piscot, crema de galbenusuri cu zahar, o lingurita de ciocolata rasa.
Se repeta procesul de doua ori, iar la final adaugi putin cacau sau, dupa gust, o capsuna.
Enjoy!
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu